2010/10/10

Mätsäilyä

On kyllä nyt todella mätsärintäyteinen syksy! Eipä kauaakaan edellisistä mätsäreistä, kun jo tänään suunnattiin nokka kohti Salon keskustaa Perniön eläinsuojeluyhdistyksen järjestämään mätsäriin Mustin&Mirrin pihassa.






Mätsärissä oli ilmottautunut melko paljon koiria. En ymmärtänyt miksi meidän piti tunkea siihen isot koirat-ryhmään kun yleensä ollaan pienissä oltu, mutta rotuhan on kooltaan keskikokoinen. Joten siinäpä pulma :) Pariarvostelukehässä Manu meni hyvin, vaikka onhan niitä parempiakin päiviä ollut. Johtuni varmastikin siitä että äiti, joka yleensä on mukana, ei tällä kertaa ollut. Siitä huolimaata Manu seisoi nätisti, esiintyi ja antoi tutkia joten punainen nauha. PUN-kehässä kontaktia haettiin pariin otteeseen kun takana oleva parivaljakko oli aivan kiinni meissä. Punaisten kehästä ei pidemmälle päästy, mutta onhan tuokin jo jotain.

Oma kamera ei tälläkertaa ollut mukana, mutta paikalla olijat pitivät huolen kuvaamisesta. Etsiskelin kuvia mätsäreistä ja tuossa ylhäällä nyt niitä parhaimpia mitä löysin :) Eli kuvien
© Tanja Rivinoja.

Ei kommentteja: