2010/12/01

Joulun odotus on alkanut


Joulukuu, oli siis pakko kirjoittaa edes jonkun näköinen turha postaus joulun odotuksen kunniaksi!
Nyt on siis joulukuun ensimmäinen päivä ja kaksikymmentäneljä päivää jouluaattoon! Meillä joulun odotus on jo alkanut ja Manukin on jo enemmän tai vähemmän innoissaan siitä että pääsee jouluksi pohjoiseen; nimittäin tämän joulun vietämme Ylläksellä. 

Myös blogiin on joulu jo tullut, sillä tein juuri äsken blogiin uuden bannerin. Sen  pysyvyys tällä sivustolla on vielä kuitenkin vähän kyseenailainen, sillä en yhtään tykkää siitä mutta pakkohan tännekin jonkun näköinen talvinen banneri oli saatava! Ja ihmiset, kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta. Risut ja ruusut ovat aina enemmän kuin tervetulleita!

Tämän vuoden ohjelmistosta sen verran että parin viikon päästä on Winner 2010 johon olen kaverini kanssa menossa, mutta ilman Manua. Eli siitä sitten lähetän jonkun näköisen postauksen tänne.

Ja niin kuin tuosta yllä olevasta kuvasta huomaa; olen Manua kuvannut tonttuhattu päässä ja tuosta kuvasta todennäköisesti tulee tämän vuoden joulukortti, joka sitten lähtee sukulaisille, kavereille ja tietenkin Manun kasvattajalle, Sannalle :)

Ei kommentteja: