2011/01/08

Näyttelysuunnitelmia vuodelle 2011

Olen taas kiitettävästi selaillut ja suunnitellut tämän vuoden näyttelyitä ja tuomaritietoja. Tänä vuonna olisi tarkoitus lähteä näyttelykehiin huomattavasti kehittyneempinä ja itsevarmempina viime vuoteen verrattuna. Ja tavoitteena se kauan haviteltu sertti x) Näyttelylistamme näyttää seuraavanlaiselta.

20.3. Beagle erikoisnäyttely, Lohja
Beaglein päänäyttelystä en enempää osaa sanoa muuta kuin että palkintotuomarina on suomalainen Paavo Mattila.
 
7.5. Tampere KV
Tampereella (tarkemmin ottaen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa) järjestetään tänä vuonna KV ja tuomarina meillä on USA:lainen Sharon Sakson, ja minua kiinnostaa kovasti mitä sillä on sanottavaa Manusta. Ja sinne on vain kahden tunnin automatka täältä ja kaiken lisäksi sinne on tulossa paljon sellaista porukkaa ketkä olisi kiva nähdä.
 
23.7. Eukanuba Summer Show, Helsinki
Tänne me ollaan menossa ilman muuta! Varmaankin nähdään kasvattaja ko. näyttelyssä ja pari beagle kaveria :)

3.-4.12 Winner ja/tai Voittaja 2011, Helsinki
Nämä näyttelyt eivät ihan 100% varmoja ole vielä, pitää katsoa miten tänä vuonna menee ja ilmottautua sitten vähän myöhemmin. 

Nämä näyttelyt (paitsi viimeisin) ovat varmoja, ja niihin lähtee ilmot viimeistää ensi viikolla. Kuviakin tulee useimmista, sillä kaverini on lupautunut kuvaamaan muutamia näyttelyitä :) Loppu vuoden näyttelyt ovat ihan oma suunnittelunsa, katsotaan eksytäänkö useampiinkin näyttelyihin.
 

Ei kommentteja: