2010/04/19

Match Show Eräeläimen parkkipaikalla.

Oltiin tänään siis Suomen Saksanpystykorvaharrastajien järjestämissä match showssa, Halikossa Eräeläimen parkkipaikalla. Perillä oltiin aika ajoissa, äiti pääsi toiseen arvostelu ryhmään. Junor Handleria ei tällä kertaa ollut, joten osallistuttiin Manun kanssa Koira&Lapsi -luokkaan. Ja äiti osallistui Manun kanssa pieniin koiriin.

K&L -luokassa oli aika vähän porukkaa, olisiko ollut 6 kpl. Manu esiintyi ihan kivasti, piti häntääkin ylhäällä itse ihmeen hyvin. Poika antoi tuomari katsoa hampaat, ja oli muutenkin tosi kiva tuomarille :) Juokseminen ei tosin mennyt niin hyvin, Manu sinkoili ympäri-ämpäri ja haukahtikin pariin kertaan... Tultiin siis Manun kanssa viidenneksi 6 koirasta.

Äiti kisasi Manun kanssa pienissä koirissa, toisena, ja kehässä oli kaksi koiraa. Manu esiintyi oikein mallikkaasti, mutta haukkui pariin kertaa. Pöydällä ollessa Manu seisoi kiitettävästi, antoi tuomarin katsoa hampaat ja muutenkin roplata. Manu sai sinisen nauhan, joka oli tosin arvattavissakin, sillä toinen koira meni kyllä aika pajon hienommin. Sinisten kehässä Manu meni ja seisoi todella kivasti.
Manu jopa sijoittui neljän parhaan joukkoon, kolmanneksi :) Tuloksena siis SIN3. Olen kyllä tyytyväinen Manuun, oli nimittäin ahdas paikka ja koiria meni ihan Manua hipoen ohi, ja loppua kohden poikaa ei kiinnostanut laisinkaan.

Tässä joitain kuvia, loput löytyvät täältä.






























Ei kommentteja: