2010/05/06

Agireenit 1/4

Maanantaina oli siis meidän alkeis-agi ensimmäistä kertaa. Piti jo aiemmin kirjoitella, mutta jotenkin taas pääsi unohtumaan ja enkä kyllä ole tässä koneellekkaan oikeen päässyt.

Kouluttajana meillä oli Anette, ja meitä oli paikalla 4. Kun oli ekakerta niin mentiin siis kaikki esteet läpi lukuunottamatta rengasta ja puomia, jotka käymme varmaankin läpi seuraavalla tunnilla. Ensin mentiin hyppyjä ja Manu oli jo kuin vanha tekijä! Sen jälkeen kokeiltiin putkea, josta tulikin Manun lempieste :) Ei oltu putkea ennen mentykään ennen maanantaita. Putken jälkeen oli keppien vuoro, joka on Manun heikoin este. Toki Manu on kyllä niin ahne että sehän on aika helppo kuitenkin niihinkin opettaa. Pitää vaan kotiin ostaa sellaiset niin eiköhän me joskus jo ostata! Kontaktiesteitä, tällä kertaa A-este sekä keinu, ei menty vielä kokonaan, vaan harjoiteltiin vain sitä kontaktipintaa. Manun kanssa kyllä mentiin kerran keinu ja monia kertoja A-este, Manun omasta tahdosta.

Oli kyllä tosi mukavaa, ja kouluttaja oli todella mukava ja taitava :) Tällä kertaa ei ole kuvia, sillä äiti ei ottanut kuvia, mutta ensi viikolla niitäkin saadaan!

Ei kommentteja: