2010/05/16

Mökkeilyä ja näyttelyitä.

Vietimme viikonlopun Manun kanssa mökkeillen Uudessakaupungissa ja käyden lauantaina Rauma Showssa ja sunnuntaina Mynämäki KRssä. Molemmissa meni oikein hienosti!
Perjantina saavuimme siis mökille Uuteenkaupunkiin, Manulla oli illalla hieman nukahtamisvaikeuksia. Lauantaiaamuna piti lähteä aika-aikaisin Raumalle näyttelyyn. Menimme näyttelyihin huomattavasti aikaisemmin, jotta Manu pääsisi mukaan 'tunnelmaan' ja tottuisi siihen että koiria ja ihmisiä pyörii nenän
edessä. Beagleja oli tullut paikalle 5 kappaletta (Manu yksi heistä). Osallistuimme Juniori luokkaan. Manu meni oikein mallikkaasti, oli siis yksin kehässä. Manu antoi tuomarin räplätä ja myös mitata Manun, joka oli ensimmäinen kerta.
Tuomari Arvi Ellmenin arvio Manusta oli seuraavanlainen;


"Mittasuhteet oikeat. Keskikokoinen. Hyvä pää. Hy
vä selkä. Häntä kaartuu voimakkaasti eteenpäin. Vahvaluustoiset raajat. Hyvät kulmaukset. Eturaajojen kiinnityksessä löysyyttä. Hyvät käpälät. Hyvä luonne."
Saaliiksi Raumalta saatiin ERI, JUK1, ROP junior ja VASERT.




 



Sunnuntaina suuntasimme Mynämäelle. Perinteisesti olimme taas ajoissa, jotta Manu tottuisi hälinään. Mynämäellä Manu esiintyi mielestäni paremmin kuin Raumalla, johtunee siitä että oli jo hieman oppinut mitäs näyttelyissä tehdäänkään... Tuomarina oli Norjalainen Arne Foss, joka roplasi Manun perusteellisesti ja hampaitakin tutki erittäin kauan, mutta Manu kesti :)
Tässä Tuomarin arvio englanniksi (kaikkea ei ole kirjoitettu, sillä ei oikein saatu käsialasta selvää!);

"Nice junior. Still developing. Masculine head. Earset a little high. Just enough neck. Good bone & feet. Nice topline & tailset. Moves quite well, toeing in a bit in front. Nice coat & temperament."

Mynämäeltä saatiin vähemmän kotiin viemistä, mutta oikein ylpeä olen Manusta jokatapauksessa! Manu sai EH ja JUK2.

Olikein mukava viikonloppu oli, seuraavat viralliset ovatkin vasta 24.7 Helsingin kesänäyttely, joka pidetään Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa! Mennään todennäköisesti vain junior handeriin. Mätsäreissä olisi myös tarkoitus tässä kesällä käydä, aina jos löydetään joku täältä läheltä!

Tässä pari kuvaa viikonlopulta.
Loput kuvat täällä.

Ei kommentteja: