2010/05/18

Agireenit 3/4




Meillä oli taas Manun kanssa agility. Manu alkaa jo oppia että mihin maanantaina mennään :) No kuitenkin, tämä oli toisiksi viimeinen agi, mutta varmasti aiomme jatkaa agiliitelyä! Reenit olivat myös viimeiset ennen perjantain möllejä. Tiedä sitten mitä niistäkin tulee... :)

Niin, aloitettiin menemällä suoraa putkea, mutta parin kerran jälkeen siirryttiin jo mutka putkeen, jota ei oltukaan vielä kokeiltu. Manu meni upeasti, vaikkakin aluksi järkyttyi kun putken päästä ei näkynyt valoa niin kuin ennen. Tämän jälkeen mentiin hyppy-hyppy-mutkaputki harjoitusta. Aluksi Manulla oli hieman vaikeuksia mennä putkeen, mutta siitä selvittiin lopuksi kunnialla. Seuraavaksi harjoiteltiin kontakteja. Manu meni A:an joka kerta kauhealla vauhdilla, mutta kontaktialueelle ei näköjään ollut vaikeuksia pysähtyä :) Seuraavaksi oli pujottelun vuoro, kotona pitäisi tätä todellakin harjoitella kunhan se aita nyt tulisi pihaan. No, hienostihan Manu nakin avulla tekee mitä vain niinkuin teki nytkin. Pujotteli hienosti. Tämän jälkeen menimme renkaalle. Menimme ensin edestakaisin rengasta, joka sujui Manulta kuin vanhalta tekijältä. Vaikeutimme harjoitusta menemällä mutkaputkeen ja siitä hyppäämään rengas. Se sujui alusta alkaen hyvin ellei lasketa paria ensimmäistä kertaa, kun oli taas vaikeuksia mennä putkeen. Toki olisin itsekin voinut ohjata selkeämmin! No, loppujen lopuksi tämäkin saatiin kunnialla tehtyä.

Tunnin lopulla kyselin vähän vinkkejä perjaintain mölleihin, ja kotiläksyksi saatiin harjoitella pujottelua ja kontakteja :)

Loput kuvat ja videot täältä!

Ei kommentteja: