2010/06/16

Kaikkea ja vaikka mitä...

Herran tähden sentään ! En olekkaan piitkään aikaan kirjoitellut tänne, toisaalta on ollut tosi paljon muuta. Pitää oikein syvästi pyytää anteeksi kun näin kauan on ollut taukoa kirjoittamisesta.

Eli kuitenkin pitkään aikaan ei ole meillä tapahtunut mitään järin kummallista. Itse ostin kameraani, Sony a300, uuden objektiivin: Tamronin 70-300mm. Minulla on myös alkanut kesäloma joten seuraavat kolme kuukautta minulla on enemmän aikaa puuhailla ja reenata Manun kanssa! Manulle on todettu siitepöly allergia, ja herra on saanut siihen lääkkeitä jo jonkin aikaa. Käytiin jälkitarkastuksissa tuossa maanantaina, ja lääkkekuuri oli auttanut. Mutta antibiotin takia Manulle tuli nyt hiivatulehdus, joten se kun paranee niin mies on taas, toivottavasti, terve ♥
En oikein keksi mitään raapustettavaa, pitäisi taas ahkerammin ruveta kirjoittelemaan. Tässä kuitenkin lähipäivinä otettuja kuvia :)

Kaikki kuvat nähtävissä täältä!





























4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi kata ja Manu (olen asiallinen joten käytän hänen oikeaa nimeä)
Ihania kuvia kaikissa kirjoituksissa, kuka nää on kuvannu missä sä oot?
Kivat sivut ! <3

t. krista, n&n :D

Kata kirjoitti...

Voi kiitokset Krista :) No äiti ja minä ollaan kuvattu, minä suurimman osan kuitenkin, äiti kuvannut esim. agi- ja näyttely kuvat.
Hihii, pääset itsekkin kuvaamaan heinäkuussa meitiä ;DD

-Kata & Manu

Nina kirjoitti...

Hei!
Eksyin tällä kertaa sinun blogiisi ja mielenkiintoiselta vaikutti, joten alanpahan nyt seurailemaan kirjoituksiasi :) Jos haluat, niin tule toki käymään myös Viivin blogissa! :D (okei, nyt tämä kuulosti jo joltain mainospuheelta x) )

Kata kirjoitti...

Heipä hei sinnekin :)
Kiitoksia kovasti. Juu pitääkin tästä käydä katsomassa teidäkin blogi, kun sinäkin täällä kävit :)