2010/05/24

Agireenit 4/4

Niin eihän se pieni (kaato) sade meitä ole haitannut, eikä kyllä haitannut nytkään. Meillä oli siis agilityreenit, ja sää suosi meitä oikein olantakaa ;)

Jep, siinä oli viimeiset agilityreenit, ainakin tältä kuukaudelta! Tosiaan elokuussa meillä on suunnitteilla mennä taas Aneten pitämälle, tälläiselle samanlaiselle neljän kerran kurssille. Mutta nyt itse tuntiin...
Aloitettiin kertaamalla perjantain mölliradan kolmea estettä. Saatiin vinkkejä ohjaukseen. Kun alkoi sujua lisättiin siihen harjoitukseen putki. Tämän jälkeen oli vuorossa keinu, jota ei olla reeneissä ennen harjoiteltukaan. Manun kanssa ollaan toki menty pari kertaa keinua, ihan vain huvin ja tottumisen vuoksi, joten tämä oli Manulle helppo nakki :) Kun tuota oltiin harjoiteltu jokaisen oppilaan kanssa (3) ruhtinaalliset 5-10 minuuttia, oli aikaa vielä jäljellä n. 10 min. Kulutimme ajan menemällä pikku rataa. Opettajan mukaan rata oli suhteellisen vaativa, sillä etenkin toisen hypyn jälkeen putki ei ollutkaan suoraan nenän edessä vaan sinne piti oikein ohjata, mutta eihän se meitä hidastanut. Manulla sujui hyvin, vaikkakin toiseen putkeen poju ei ensimmäisellä yrityksellä mennytkään... Rata oli suunnilleenkin tälläinen: Putki-hyppy-putki-hyppy-rengas.

Nyt meillä ei ole pitkään aikaan oikein mitään ohjelmaa, joten luvassa on ulkoilua ja löhöilyä. Myös agiliitelyä jatkamme tässä kesän aikana :)

Ei kommentteja: