2010/07/19

Tyytyväisyyden huipulla

On toi beagle vaan niin nappi! Kaiken kauneuden lisäksi ei voi kyllä olla iloitsematta kaikista niistä piirteistä, mitä olen koirassa toivonutkin; tottelevaisuutta, pirteyttä, terveyttä ja sitä innostusta agilityyn :)



Kuvista kiitos suuret kiitokset Kristalle!

Tänään me käytiin Halikossa vähän agiliitelemässä. Ei ollakkaan pitkään aikaan menty kunnolla, joten oli jo aikakin. Tosin ei mikään ihanteellisin sää, ulkona oli noin +30 astetta hellettä, mutta päätimme silti mennä, tosin lopuksi oltiin molemmat, ohjaaja ja koira aivan puhki, mutta oli se sen arvoista (:

Aluksi alueella oli meidän lisäksemme kaksi muuta koirakkoa, mutta hekin lähtivät melkein heti meidän tultua, joten saimme mennä aivan vapaasti! Huomasin onnekseni esteitä tutkaillessani että kepeille oli laitettu verkko, joten oli ilo harjoitella niitäkin (: Kentällä oli yksi este, A-este, puomi, keinu ja kepit joten menimme kaikki ensin yksitellen moneenkin kertaan. Eniten kuitenkin harjoittelimme keinua, joka tuottaa eniten ongelmia. Loppujen lopuksi sekin alkoi sujua. Keppejä oli tosiaan ilo harjoitella, ja huomasinkin kun Manu pikku hiljaa löysi sen tahdin, mitä olemme tässä harjoitelleet. Se oli mahtavaa katsottavaa, nyt mieleni tekee yhä uudelleen ja uudelleen harjoitella niitä, että kepit sujuisivat yhtä hyvin ilman kujaa :D


Loppua kohden kun kaikki alkoi sujua kuin tanssi, otimme pieniä ratoja. Esimerkkinä tästä vaikka; hyppy - kepit - puomi - A-este. Keinua en vielä viitsinyt rataan ottaa koska en halua aiheuttaa Manulle minkäännäköistä keinukammoa, eli harjoitellaan sitä sitten valvotussa opetuksessa, johon ollaanki Manun kanssa menossa ensikuussa eli elokuussa!
















  




2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Kiitoskiitos, mutta tauluja on noista tahdo teettää, en :D
Toivottavasti joskus pääsette agilityssä kisakentillekin asti, beagleja on aina niin hauska kattoa radalla :)

Kata kirjoitti...

Se tässä olisi tarkoitus :D