2010/08/27

Mistä aloittaisi kertomisen..

Joo, tunnustan. On taas tämä kirjoittaminen vähän jäänyt... Laiskuus on iskenyt. Olen loman tarpeessa, vaikka juuri se loppui. Mutta tuntuu kuin siitä olisi ikuisuus.. Oikeasti, olen tehnyt Manun kanssa vaikka mitä josta olisi tänne voinut kirjoitella!


















 Olen kovasti yrittänyt katsella ja etsiskellä netistä näyttelyitä / mätsäreitä joihin voitaisiin Manun kanssa mennä. Jäi niin kiva fiilis kesästä kun tuli niin hyvää menestystä kehissä että uudestaankin pitäisi päästä (:


  Olemme ahkerasti käyneet tassiksella treenailemassa keppejä ja kontakti esteitä, myös uiminen on kuulunut kiitettävästi arkipäiviimme. Ja muutenkin agility harrastuksemme on ollut hyvin aktiivista nykypäivinä, olen todella ylpeä meistä (: Somerolla, jossa toukokuussakin kävimme neljän kerran agilityn alkeiskurssilla, olemme sielläkin ehtineet taas neljä kertaa käymään ja oppineet joka kerta jotain uutta ja hyödyllistä!


Ehdin Manulle aiheuttamaan myös putki-kammon joka oli todella harmillinen kokemus, kun Manu oli menossa putkeen mutta yhtäkkiä Manu pompsahtikin eteeni ja kompastuin Manuun. Ja Manu tietysti pelästyi :( Mutta onneksi, ONNEKSI Manu kuitenkin kerta kerralta uskaltautui putkeen ja viimeisellä kerralla tämä äxidentti olikin jo unohtunut :)

Kuvien ©Krista Harju

Ei kommentteja: