2010/08/28

Puiset kepukat

Kävimme valinta talosta ostamassa meille kahdeksan kepukkaa joista iskä askarteli meille ikiomat punaiset pistokepit!! Pääsemme siis Manun kanssa treenaamaan kepukoita vaikka joka päivä, jos on tarvis. Tänään tehtiin kahdeksan kepin sarjaa, ihan normaalisti harjoitellen. Haetaan tällä hetkellä vähän parempaa tekniikkaa Manulle ja ylipäänsä sitten myös sitä itsevarmuutta pyrkiä etenemään nopsasti ja varmasti (eli omat kepit tulivat tosi tarpeeseen: saadaan tehtyä useampi lyhyt treeni viikon aikana).

Manulle ostimme samalta matkalta pallon jossa on nystyröitä. Manu on ihastunut tälläiseen jo useasti kun on muiden palloja kokeillut.. Päätettiin siis vihdoin ostaa oma uudistuneesta Mustista & Mirristä. Kuva lelusta täällä.

Loppu vuodelle en kauheasti mitään ohjelmaa ole keksinyt mutta näillä näkymin meidät voi bongata ainakin Salon Agrimarketin pihassa järjestettävässä Match Showssa 9. syyskuuta. Tarkoituksena olisi myös käydä, taas kerran, neljänkerran agilitykurssi syys-/lokakuussa sisällä hallissa.

Ei kommentteja: