2012/11/12

Metsälenkki

Pikkuhurtat reippailevat syksyisessä luonnossa. Manu viipottaa menemään omia polkujaan, ja unohtaa välillä korvansa lähimpään puskaan. Hertta on vain oma iloinen hölmöhkö itsensä. Sen mielestä on kivaa, kun lenkkeillään yhdessä. 

Oltiin siis Sonjan ja Hertta lagoton kanssa puolentoista tunnin metsäretkellä. Maanantaina yhden aikaan ei näkynyt ristinsieluakaan, yleensä lenkkeilijöitä kuhisevassa, lähimetsässä. Pystyin siis päästämään Manun turvallisin mielin irti. Muutama juoksija tuli vastan, mutta niistä selvittiin ilman sen kummempia tapaturmia. Kaivoin lenkkiä varten kameranikin kahden sentin pölykerroksen alta ja sekin pääsi pitkän ikuisuuden jälkeen nauttimaan raikkaasta syysilmasta. 


Sitten muutama sana treenauksesta; Ohjatut agitreenit jatkuu joulun jälkeen ja sillon ruvetaan taas treenaan kunnolla ja tavotteellisesti. Joulukuulle ajattelin hommata kuukausikortin Salon Koirahalliin niin voidaan treenailla omassa rauhassa. Me ollaan eletty Manun kanssa koomassa kesästä lähtien ja treenaus on jäänyt oikeastaan nollille. Mutta kyllä me tästä uuteen nousuun. Pitää vaan aikatauluttaa koulu ja koira :D 

Tähän loppuun on vielä ihan pakko hehkuttaa, että tohon ajomatkan päähän meiltä avattiin tänään koirauimala. Ei meidänkään tarvitse täältä takapajulasta lähteä kehä kolmosen sisäpuolelle seikkailemaan. Tästä pääsee Koirauimala Sirifan kotisivuille.

2 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Jee te olette tehneet paluun! :D Ihanaa! :)

Kiitos muuten tosta Koirauimala-vinkistä, mun on tehnyt miljoona kertaa mieli viedä koirat kokeilemaan tuollaista, mutta en sitten ikinä viitsi lähteä ajelemaan yli sataa kilometriä. :D Mä en tuosta vielä tiennytkään, mutta nyt kun tiedän niin vois ihan tosissaan ruveta suunnittelemaan reissua tuonne! :)

Kata kirjoitti...

Hahaha jep tulin taas katumapäälle tän bloggamattomuuden takia :--D
Itekkin törmäsin ihan vahingossa tohon Liedon koirauimalaan netissä ja oli kieltämättä positiivinen yllätys :--)