2010/05/21

Suurpiirteistä agilitya

Tänään siis oli ne möllit joita ollaan Manun kanssa odoteltu...
Rata oli kerrassaan helppo. Ensiksi oli hirveät paineet opetella rataa, mutta esteratsastuksessa oppimat niksit radanopetteluun auttoivat agissakin.
Ennen rataa Manu vaikutti suhteellisen innostuneelta ja se kiskoikin lähtöalueelle. Jätin sen istumaan ja kävelin toiselle esteelle. Sillä välin Manu keskittyi tarkasti minuun ja pari kertaa yrittikin lähteä. Kyllä se sieltä liikkeelle lähti käskyllä, mutta kiersi heti ensimmäisen esteen... Joten alkuun takaisin. Huoh. Ensimmäisestä esteestä selvittyämme edessä oli seuraava hyppy ja piiitkä putki. Ne menivät Manulta aivan loistavasti! Putken jälkeen oli melkein suoraan este vuorossa. Jossa tuli pudotus. Ohjasin kyllä itsekin aika huonosti joten, olikos ihmekkään. Seuraavaksi pituus, joka sujui hyvin. Pituuden jälkeen mentiin uudelleen putkeen. Mutta putkella koira vain päätti juosta mukanani putken vieressä, joten sitten uudestaan putkeen ja sekunteja harakoille :) Putken jälkeen oli esteillä pyörimistä. Olihan mukana muurikin, joka meni yllättävän hienosti!
Muurin jälkeen vuorossa oli vielä loppusuora, putki-hyppy-hyppy, joka
meni ihan hyvin.
Vaikkei rata ihan niin hyvin mennyt kuin olisi tosiaankin voinut mennä, niin ihan kivat fiilikset jäi. Itse olisin ollut valmis lähtemään radalle uudemmankin kerran.
Lopulta sijoituksemme oli 4./4. ja 5 virhepistettä. Aikaa en muista, mutta yritän saada selville. Kuinkahan reippaasti aika olisi alittunut ilman niitä sähellyksiä :o

Ei kommentteja: